THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Turizmi mjekësor në Turqi


Turizmi mjekësor në Turqi

Turizmi mjekësor ka pasur rritje në interesim në Turqi në vitet e fundit. Vlera më e rëndësishme për Turqinë i turizmit mjekësor është se turizmi mjekësor ofron kthim në investim më shumë se llojet tjera të turizmit. Turizmi mjekësor mund të bëhet për shumë operacione mjekësore. 

Shtrirja e turizmit mjekësor 

 • Turizmi mjekësor është kur dikush merr trajtim në një shtet tjetër. 
 • Mjeku që ju zgjedhni luan rol thelbësor. 
 • Turizmi mjekësor përfshin aktivitete turistike si vizita, pushim dhe shërim. 

Ne ju përmendëm se turizmi mjekësor përfshin shumë operacione mjekësore. Këto janë: 

 • Operacionet e syrit, 
 • Operacionet estetike, 
 • Operacionet e vogla kirurgjike, 
 • Operacionet dentare,
 • Operacionet onkologjike,
 • Operacionet ortopedologjike,
 • Operacionet kardiologjike,
 • Operacionet neokirurgjikale.

Tani, shumica e spitaleve në Turqi mund t'ju shërbejnë të huajve. Pasi të zgjedhni mjekun, ju nuk keni pse të shqetësoheni se ku punon mjeku dhe nëse ai mund ta flasë gjuhën tuaj. Të gjithë mjekët që i kryejnë këto operacione kanë reputacion të madh dhe mund t'i kërkoni në internet për vlerësime të mëtutjeshme. Pasi të kërkoni mjekun e duhur dhe ta bëni hulumtimin tuaj, ju mund të vini në Turqi për turizëm mjekësor me vetëbesim. Në Turqi, shumë qytete janë lidere për turizmin mjekësor. Ne do t'ju japim informacione për qytetet kryesore rreth fushës së turizmit mjekësor. 

Stambolli 

Stambolli është një nga qytetet e preferuara të turizmit mjekësor. Ka shumë spitale të përgjithshme në Stamboll. Stambolli është ndër qytetet më të preferuara për turizmin mjekësor pasi shumë mjekë dhe spitale janë të gatshëm për ju. Nëse preferoni të vini në Stamboll për turizëm mjekësor, ne Summer Home do t'ju ndihmojmë juve me akomodimin tuaj, aplikacionin e vizës dhe procedurat e trajtimit tuaj mjekësor. 

İzmir

Izmiri ndodhet në regjionin e Egjeut në Turqi dhe është ndër qytetet më të preferuara në turizmin mjekësor. Sidomos në regjionin e Egjeut, shkaku i klimës, më e preferuar është stina e dimrit. Sikur në Stamboll, edhe këtu ka shumë spitale ndërkombëtare. 

Ankara

Ankaraja është kryeqyteti i Turqisë. Ambasadat e shumica prej shteteve ndodhen në Ankara. Si rezultat i kësaj, ka shumë spitale ndërkombëtare në Ankara. Megjithatë shkaku i klimës, njerëzit nuk e preferojnë aq shumë Ankaranë sa Izmirin dhe Stambollin. 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question