THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Apartamente që ofrojnë rehati dhe investim për të ardhmen në Oba

Numri i referencës: 1568

Nga €85.000 Çmimet e përditësuara 21-06-2022

1568
46m2 to 93m2
to
1 to 2
12/2023
2 km
130/30 km

Dhomat Madhësia Çmimi
46m2 €85.000
93m2 €162.000

Detajet

Ne jemi të lumtur t'ju prezantojmë këtë projekt, që ndodhet në zonën me zhvillimin më të shpejtë në Alania, të quajtur Oba. Projekti do të ketë qasje të lehtë në shërbimet lokale (spitale, qendra tregtare, qendra biznesi, markete, kafene dhe restaurante). 

Projekti, që është tashmë në dispozicion për shitje, ofron për investitorët mundësi të mrekullueshme për të jetuar dhe investuar në Alania. 

Pronarët e rinjë të shtëpive do të shijojnë detin dhe pamjen e maleve si dhe jetën e qetë në një zonë natyrale larg qytetit. 

Distanca nga komoditetet:

  • Distanca nga autostrada e re - 250 metra
  • Distanca nga spitali më i afërt - 1.5 kilometra
  • Distanca nga plazhi më i afërt - dy kilometra
  • Distanca nga aeroporti Gazipaşa - 30 kilometra
  • Distanca nga aeroporti ndërkombëtar i Antalias - 130 kilometra
  • Distanca nga Alanyum dhe qendrat tjera tregtare - tre kilometra.

Karakteristikat e pronës

Kompleksi përbëhet nga katër blloqe, dhe secila ofron jetë të qetë. Së bashku, ka 56 apartamente për shitje. Llojet e apartamenteve për shitje: 

  • 37, njëdhomëshe me hapësirë prej 48-50m2
  • 5, dydhomëshe dupleks me hapësirë prej 90m2
  • 14, suita dydhomëshe me hapësirë prej 105-115m2.

Komoditetet

Pyesni agjentin

Lloji i turit

Prona të ngjashme


Chat
Ask a question