Pronat në Alania - Kestel

35 properties

Projekti në Kestel shquhet për ndërtimin e tij cilësor si dhe për rritjen e komoditetit dhe sigurisë për banorët.

 • Alanya - Kestel
 • 58m² - 145m²
 • Apartament
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €199 000

Kestel është një nga rajonet e preferuara afër qendrës në Alanya; zona është e famshme për apartamente me densitet të ulët, të cilat zakonisht përfshijnë pesë kate.

 • Alanya - Kestel
 • 52m² - 125m²
 • Apartament
 • 1+1 - 3+1
Nga €159 000

Kompleksi rezidencial ndodhet në mjedisin natyror të zonës së Kestelit, 700 m larg plazhit dhe pranë lumit Dim.

 • Alanya - Kestel
 • 42m² - 154m²
 • Apartament
 • 1+1 - 4+1 dp
Nga €160 000

Rishitje Apartament Alanya, Kestel

 • Alanya - Kestel
 • 140m²
 • Apartament
 • 3+1 dp
€330 000
Summerhome Vetitë e fundit 3
Summerhome Vetitë e fundit 3
Summerhome Vetitë e fundit 3
Summerhome Vetitë e fundit 3
Summerhome Vetitë e fundit 3
#2008

Kestel është një nga zonat më të bukura dhe panoramike në Alanya, sepse është shumë afër qendrës së qytetit dhe ka akses të mirë në të gjithë infrastrukturën.

 • Alanya - Kestel
 • 44m²
 • Apartament
 • 1+1
€127 000

Kestel është një nga zonat më të bukura dhe strategjike në Alanya, sepse është shumë afër qendrës së qytetit dhe ka akses të mirë në esencialet në Alanya.

 • Alanya - Kestel
 • 58m² - 137m²
 • Apartament
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €149 000

Kompleksi rezidencial ndodhet pranë detit në Kestel, me hapësira të mëdha të hapura, ajër të pastër malor dhe pamje të lë pa frymë në çdo drejtim.

 • Alanya - Kestel
 • 58m² - 75m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1
Nga €148 000

Kompleksi rezidencial ndodhet pranë detit në Kestel, Alanya, me hapësira të mëdha të hapura, bulevarde të gjera, ajër të pastër malor dhe pamje të lë pa frymë.

 • Alanya - Kestel
 • 50m² - 78m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €160 000
Summerhome Vetitë e fundit 4
Summerhome Vetitë e fundit 4
Summerhome Vetitë e fundit 4
Summerhome Vetitë e fundit 4
Summerhome Vetitë e fundit 4
#1961

Këto apartamente të bukura janë të vendosura mirë në Kestel, Alanya. Prona ka gjashtë kate dhe ofron apartamente me një dhe dy dhoma gjumi, disa prej të cilave janë dupleks

 • Alanya - Kestel
 • 52m² - 111m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €302 000
Summerhome Vetitë e fundit 4
Summerhome Vetitë e fundit 4
Summerhome Vetitë e fundit 4
Summerhome Vetitë e fundit 4
Summerhome Vetitë e fundit 4
#1942

Këto apartamente të bukura janë afër plazhit në Kestel, Alana. Prona me pesë kate ofron apartamente dupleks me dy dhe tre dhoma gjumi.

 • Alanya - Kestel
 • 50m² - 150m²
 • Apartament
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €123 000

Rishitje Apartament Alanya, Kestel

 • Alanya - Kestel
 • 40m²
 • Apartament
 • 1+0
€99 000

Këto apartamente elegante dhe moderne me një dhomë gjumi janë në Kestel, Alanya. Blloku me nëntë kate ndodhet në mënyrë ideale pranë Universitetit Alanya Alaaddin Keykubat.

 • Alanya - Kestel
 • 47m²
 • Apartament
 • 1+1
€119 000