THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Pronat për shitje në Konyaalti

17 rezultatet
€86.000

61 m²

Apartamente moderne me dizajn luksoz në Konyaalti

€80.000

50 m²

Apartamente me dizajn modern për shitje në Konyaalti, Antalia

€145.000

50 m²

Apartamente rezidenciale multi-opsionale në një kompleks shumëngjyrësh në Konyaalti, Antalia

€110.000

83 m²

Apartamente në një ndërtesë të ultë në Konyaalti, Antalia

€102.000

90 m²

Apartamente me stil për shitje në Konyaalti

€68.500

45 m²

Apartamente luksoze, bashkëkohore për shitje në Konyaalti, Antalia

€190.000

185 m²

Apartamente luksoze dhe bashkëkohore për shitje në Konyaalti

€117.000

110 m²

Apartamente moderne, me stil për shitje në Konyaalti, Antalia

€93.000

50 m²

Apartamente mirë të dizajnuara për shitje në Antalia

€104.000

62 m²

Apartamente komode me komoditete për shitje në Antalia

€150.000

90 m²

Projekt i ri me shumë apartamente për shitje në Konyaalti

€504.000

450 m²

Vila luksoze pesëdhomëshe në Konyaalti, Antalia

Chat
Ask a question