Pronat në Alania - Mahmutlar

70 properties

Kompleksi i ri i apartamenteve ndodhet në pjesën qendrore të Mahmutlar, Alanya dhe ofron apartamente elegante 1+1 dhe apartamente dupleks 2+1.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 54m² - 140m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €108 000

Këto apartamente klasike moderne ndodhen në Mahmutlar, Alanya. Blloku ka gjashtë kate dhe ofron apartamente me një dhe dy dhoma gjumi.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 49.5m² - 93m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €99 000

Mahmutlar ndodhet në lindje të qytetit të Alanya. Dhe në epokën e fundit bëhet gjithnjë e më popullore me aksionerët dhe investitorët.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 51m² - 230m²
 • Apartament
 • 1+1 - 4+1 dp
Nga €159 000

Kompleksi i ri i apartamenteve ndodhet në Mahmutlar, 200 m larg plazhit dhe pranë një sërë lehtësish dhe shërbimesh sociale.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 45m² - 205m²
 • Apartament
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €143 000

Mahmutlar është shumë modern dhe ka infrastrukturë të shkëlqyer urbane. Mahmutlar është një nga zonat e sapokrijuara të qytetit Alanya që ndodhet në lindje të tij

 • Alanya - Mahmutlar
 • 55m² - 178m²
 • Apartament
 • 1+1 - 5+1 dp
Nga €117 000

Investimi në kullën në Vendi është i famshëm për afërsinë e tij me malet e bukura Toros dhe detin Mesdhe të pastër kristal.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 49m² - 183m²
 • Apartament
 • 1+1 - 4+1 dp
Nga €129 000

Zona Mahmutlar është një nga rajonet më të mira për të huajt në qytetin e Alanya për pasuri të paluajtshme. Vendi është i famshëm për malet dhe detin e bukur.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 43m² - 176m²
 • Apartament
 • 1+1 - 4+1 dp
Nga €145 000

Këto apartamente dupleks të përfunduara së fundmi janë në Mahmutlar, Alana. Ka dy blloqe me pesë kate, dhe duplekset janë dy ose katër dhoma gjumi.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 140m² - 210m²
 • Apartament
 • 2+1 dp - 4+1 dp
Nga €140 000

Investim në vendin i cili është i famshëm për afërsinë e tij me malet e bukura Toros (Demi) dhe pastërtinë e kristaltë.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 50m² - 110m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €84 000

Kompleksi i banesave ndodhet në Mahmutlar, në një zonë shumë të dëshirueshme për klientët që kërkojnë një shtëpi të bukur pushimi ose vendbanim të përhershëm.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 52m² - 100m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €95 000

Rishitje Apartament Alanya, Mahmutlar

 • Alanya - Mahmutlar
 • 65m²
 • Apartament
 • 1+1
€121 000

Këto apartamente të shkëlqyera ndodhen në një zonë të quajtur Mahmutlar. Mahmutlar është distrikti i dytë më i madh pas qendrës së qytetit të Alanya.

 • Alanya - Mahmutlar
 • 52m² - 110m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €128 000